Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Cities: Skylines

Cities: Skylines får sin første store turnering på Red Bull Metropolis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er i hovedsak skyte- og slåsse-spill som får det aller meste av rampelyset i esportsverden, men nå er det sannelig et annet bra spill i en helt annen sjanger sin tur også.

Colossal Order avslører at Red Bull Metropolis blir stedet for den første store turneringen for Cities: Skylines. Denne vil starte klokken 17 den 21. august og vil sendes både på Twitch og Youtube. Da vil vi få se blant annet Biffa Plays Indie Games, Quill18, RTGame og The Spiffing Brit kjempe om å være best i seks tidsbegrensede utfordringer, så her vil du muligens få se noen manøvere man sjelden ser maken til i bybyggespillet.

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content