Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Cities: Skylines får sin siste utvidelse i mai

Og deretter rettes alt fokuset mot oppfølgeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke ble endelig en oppfølger til Cities: Skylines offisielt annonsert, noe som har fått mange til å lure på hva som skjer med originalen fremover. Nå har vi fått svar.

Utviklerne i Colossal Order har offentliggjort det siste veikartet for Cities: Skylines, og avslørt at den siste utvidelsen for spillet vil debutere i mai.

Denne miniutvidelsen vil tilsynelatende ha et feriefokus, og vi blir fortalt at flere detaljer om den vil bli delt "snart!" Ellers kan vi forvente en rekke mindre innholdspakker som utgjør World Tour - Last Stops-gruppen med tilleggsinnhold, som kommer så snart som 22. mars og fortløpende inn i mai.

Den 22. mars kommer pakkene Shopping Malls, Africa in Miniature, og Sports Venues. Alt på toppen av en gratis oppdatering og ekstra radiostasjoner som bringer 80s Movies Tunes-, Pop Punk Radio- og JADIA Radio-stasjoner.

Når vi ser frem til mai kan vi forvente flere innholdspakker, inkludert pakkene Industrial Evolution, Railroads of Japan og Brooklyn & Queens. Det vil også være Piano Tunes- og 90s Pop Radio-stasjoner.

Av alle disse siste innholdstilleggene for Cities: Skylines, hvilke er du mest spent på?

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content