Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Cloud9 er Halo Championship Series Kickoff Major Raleigh-mestere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens millioner av spillere koser seg med Halo Infinite sin multiplayer bare for moro skyld i disse dager har noen av verdens beste konkurrert for harde livet i Kickoff Major Raleigh 2021.

Det var til slutt bare Cloud9 og Eunited som var igjen etter å ha møtt både andre profflag og vanlige spillere. Førstnevnte måtte faktisk innom taper-runden en snartur og slå FaZe Clan 3-2 for å få en ny sjanse mot C9. Dessverre for dem hadde ikke Cloud9 akkurat blitt svakere siden forrige kamp, så det 4-1 til sistnevnte i finalen.

Dette betyr at Cloud9 får over 1,26 millioner kroner og en god del HCS-poeng inn i 2022-sesongen.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content