Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 er LCS Spring Split-mesterne

Esportsorganisasjonen beseiret Golden Guardians for å ta tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter uker med hard og overbevisende konkurranse har League of Legends Championship Series nå avsluttet sin Spring Split. Turneringen avsluttes over helgen og har nå en seierherre, og for i år er nettopp det laget Cloud9.

Etter å ha beseiret Golden Guardians i den siste kampen i splitten, stakk Cloud9 av med tittelen og også $100 000 i premiepenger. I tillegg har både Cloud9 og Golden Guardians sikret seg billett til årets Mid-Season Invitational, som arrangeres i London i mai.

Når det gjelder når Summer Split for LCS vil finne sted, vil den første kampen være satt til 1. juni, et par uker etter at MSI 2023 avsluttes.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content