Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Cloud9 henter Laser Kittenz' Overwatch-spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports-organisasjonen Cloud9 har announsert at de har skrevet kontrakter med Laser Kittenz sitt Overwatch-lag i oppladning til Overwatch Contenders. De imponerte i Season Zero, og selskapet legger ikke skjul på at dette er grunnen til avtalen:

"Det Laser Kittenz klarte i Season Zero fikk alle sin oppmerksomhet, inkludert min" sier Jack Etienne, Cloud9 sin CEO og grunnlegger. "Gjengen har vist at de har dedikert seg til konkurranser fra topp til bunn med å bruke talentet og tiden sin til å få en plass i Season One".

Overwatch-laget sin manager, Alicus deler denne optimismen:

"Det er en ære å bli en del av Cloud9. Jack er en skikkelig industrileder, og den ikoniske merkevaren han har skapt snakker for seg selv. Jeg er glad for muligheten til å fokusere fullt og helt på tingene som øker sjansen for å vinne Overwatch League, og reisen starter nå med Contenders. Å representere London er en drøm som blir virkelighet, og markerer den britiske tilbakekomsten min. Jeg ser frem til å gjøre fansen vår stolte".

Er dette smart gjort av Cloud9?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content