Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 skisserer sin 2023 League of Legends liste

Det har vært ganske mange endringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cloud9 har fått et hopp på League of Legends off-season, ved allerede å kunngjøre sin 2023 LCS vaktliste og trenerstab. Laget inkluderer forskjellige tilbakevendende ansikter og enkeltpersoner fra både hovedlaget og akademilisten, med forskjellige navn som alle skifter rundt i posisjoner.

Spesielt på hovedlisten, etter utgivelsen av Nicolaj "Jensen" Jensen, er Dimitri "Diplex" Ponomarev nå lagets mid laner. Resten av den aktive vaktlisten vil ikke endres i det hele tatt.

Når det gjelder trenerstaben, spilles et spill med musikalske stoler. Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez er nå låst inn som hovedtrener, mens tidligere hovedtrener Maxwell Alexander "Max Waldo" Waldo nå går over til å bli en stillingstrener. Og til slutt, Seong "Reven" Sang-hyeon og Tristan "Zeyzal" Stidam forlater hovedlaget for å bli med i akademilisten som trenere.

Vi får bare se om dette fornyede laget vil være i stand til å forsvare sitt 2022 LCS-mesterskap når 2023-sesongen finner sted.

League of Legends
Cloud9

Relaterte teksterLoading next content