Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Code Vein har solgt to millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag var det toårsdagen til Project Veins hyllede actionrollespill Code Vein, og i forbindelse med dette delte teamet via Twitter at det nå har solgt over to millioner eksemplarer (digitalt og fysisk). Code Vein er tilgjengelig til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi anmeldte ikke spillet her, men britene hadde følgende å si om spillet:

"Hvis du aldri har spilt en Souls-like kan Code Vein være et godt sted å starte. Historien er ikke så interessant eller viktig, men det er nå lettere enn noensinne å lære den grunnleggende mekanikken ved å bruke opplæringen og lese hintene. For oss er det viktigste i en Souls-like at spillet tilbyr flere måter å gjøre fremgang på i vanskelige seksjoner. Det kan være å påkalle en annen menneskelig spiller for å få hjelp, grinde for erfaringspoeng, oppgradere våpen og utstyr, lære angrepsmønstrene til fiendene dine eller kanskje til og med løpe rett forbi dem. Code Vein klarer å gi spilleren alle disse forskjellige alternativene, og av den grunn anbefaler vi det."

Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content