Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Code Vein har solgt to millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag var det toårsdagen til Project Veins hyllede actionrollespill Code Vein, og i forbindelse med dette delte teamet via Twitter at det nå har solgt over to millioner eksemplarer (digitalt og fysisk). Code Vein er tilgjengelig til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi anmeldte ikke spillet her, men britene hadde følgende å si om spillet:

"Hvis du aldri har spilt en Souls-like kan Code Vein være et godt sted å starte. Historien er ikke så interessant eller viktig, men det er nå lettere enn noensinne å lære den grunnleggende mekanikken ved å bruke opplæringen og lese hintene. For oss er det viktigste i en Souls-like at spillet tilbyr flere måter å gjøre fremgang på i vanskelige seksjoner. Det kan være å påkalle en annen menneskelig spiller for å få hjelp, grinde for erfaringspoeng, oppgradere våpen og utstyr, lære angrepsmønstrene til fiendene dine eller kanskje til og med løpe rett forbi dem. Code Vein klarer å gi spilleren alle disse forskjellige alternativene, og av den grunn anbefaler vi det."

Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content