Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Code Vein-trailer avslører september-lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden var Suzanne så ivrig etter å få Code Vein i hendene at hun stolte fullt og helt på det finske distribusjonsselskapet som hevdet at Code Vein ville lanseres i juli, noe hun nå dessverre bare kan glemme.

Bandai Namco har nemlig offentliggjort en ny trailer fra det etterlengtede spillet, og den røper at Code Vein slippes til PlayStation 4, PC og Xbox One den 28. september. Den tre minutter lange traileren viser også flere nye fiender og omgivelser, så det er ikke bare lanseringsdatoen som kan være av interesse her.

I tillegg til lanseringsdatoen har Bandai Namco avslørt at det kommer en Collector's edition, som blant annet inneholder en 17 cm høy figur av Mia, samt det originale soundtracket, en digital kunstbok og en del annet snask.

De som forhåndsbestiller får tre crossover-våpen fra Bandai Namcos vellykkede IP God Eater, pluss et blood veil kalt "Venous Claw" og mye annet gøy.

Gleder du deg?

HQ
Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content