Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 2014

Codemasters annonserer F1 2014

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Britiske Codemasters har benyttet dagen til å annonsere årets innslag i Formel 1-serien deres, og tittelen er ikke overraskende F1 2014. Formatene er derimot ikke akkurat de vi så for oss i forkant da utviklerne har valgt den samme løsningen som de gjorde med Grid: Autosport og holdt seg til PC, Playstation 3 og Xbox 360 foreløpig.

Årsaken er visstnok at seriens lanseringsplan skal endres slik at spillene kommer tidligere hvert år, og på den måten mer i tråd den ekte Formel 1-sesongen. Fra og med neste år skal derfor spillene komme tidlig i september i stedet for i oktober, og fra dette spillet vil også de nye plattformene, altså Playstation 4 og Xbox One, bli tatt ibruk.

Inntil videre må vi imidlertid klare oss med F1 2014, som skal slippes den 17. oktober. Sjekk ut annonseringstraileren:

HQ
F1 2014F1 2014F1 2014

Relaterte tekster

0
Gamereactors store julekalender - luke 18

Gamereactors store julekalender - luke 18

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi nærmer oss slutten på årets julekalender, men det er heldigvis fortsatt muligheter igjen for å vinne. I dag har vi stappet kalenderen med et visst racingspill for de...

2
Codemasters annonserer F1 2014

Codemasters annonserer F1 2014

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Britiske Codemasters har benyttet dagen til å annonsere årets innslag i Formel 1-serien deres, og tittelen er ikke overraskende F1 2014. Formatene er derimot ikke akkurat...Loading next content