Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Codemasters kjøper Project Cars-utviklerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Slightly Mad Studios har etter hvert blitt kjente for å lage noen ganske gode racing- og bilspill. Vet du hvem som er kjente for å publisere slike spill? Codemasters. Nå har tiden kommet for å se hvordan et samarbeid mellom disse to vil fungere.

Codemasters kan nemlig kunngjøre at de har kjøpt Slightly Mad Studios. Noe som er ekstra interessant med dette er jo at studioet allerede er godt igang med utviklingen av Project CARS 3, så vi trenger ikke nødvendigvis å vente altfor lenge før vi får se et cover med både Slightly Mad og Codemasters på seg. På toppen av det hele gjentar utviklerne at de jobber med et spill basert på en "Hollywood blockbuster" som Ian Bell hintet til for to år siden. Forhåpentligvis får dette fart på arbeidet.

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content