Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD-rettsaken er avgjort

Konflikten ble løst utenfor rettsalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har gledet deg til nye saftige detaljer om rettsaken mellom Activision og Infinity Ward-grunnleggerne Jason West og Vincent Zampella blir vi nødt til å skuffe deg. Partene har nemlig nå kommet til enighet, og saken har blitt løst utenfor rettsalen.

Dette betyr imidlertid ikke at saksdokumentene har blitt offentliggjort, snarere tvert imot vil disse forbli konfidensielle i all overskuelig fremtid.

Activision har dog gitt følgende kommentar til utfallet:

- Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI) annonserte i dag at partene har kommet til enighet i konflikten, hvis detaljer er topphemmelige.

Videre kommer det frem at Activision har utbetalt en uspesifisert sum til West og Zampella, men selskapet forventer ikke at denne utbetalingen vil påvirke deres aksjeverdier eller prognoser for det inneværende finansåret.

Vi kan med andre ord kun spekulerer i hvor mye penger West og Zampella stakk av med, men det virker lite trolig at de fikk gjennomslag for det enorme kravet om 1 milliard dollar. Samtidig har suksessen til Diablo III gitt Activision Blizzard et større finansielt spillerom, så det er trolig snakk om vesentlige summer likevel.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content