Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Coldzera skal tilsynelatende vurdere å forlate MIBR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenge siden MIBR kjøpte opp gjengen som tidligere var kjent som SK Gamings Counter-Strike: Global Offensive-lag, så det er litt overraskende å høre at det hele tydeligvis har begynt å slå sprekker allerede.

Flickshot hevder nemlig at Marcelo 'Coldzera' David vurderer å forlate laget etter Faceit Major i september. Dette kommer i tillegg til en rapport fra Dbltap som skal ha det til at Ricardo 'Boltz' Prass også vil forlate laget, og bli erstattet av Tarik 'Tarik' Celik fra Cloud9. Flickshots kilder kan også bekrefte dette, samt si at det blant annet skyldes et anstrengt forhold mellom de brasilianske spillerne de siste månedene på grunn av at Gabriel 'FalleN' Toledo og Fernando 'Fer' Alvarenga er sterkt uenige med Coldzera sitt syn på hva laget må gjøre for å utvikle seg fremover.

Hvor mener du Coldzera eventuelt bør dra om dette stemmer?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content