Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2-salget stanset i Russland

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Salget av strategispillet Company of Heroes 2 er blitt stoppet i Russland. Det skriver spillsiden Video Gamer, som legger til at utgiver Sega og utvikler Relic Entertainment ser på situasjonen som "svært alvorlig".

Les også: Anmeldelse Company of Heroes 2

Årsaken til stoppingen av salget skal være klager fra det russiske publikummet, som reagerer på måten de russiske militærstyrkene fremstilles i spillet. Company of Heroes 2 tar nemlig for seg slagene på den østlige fronten under Andre verdenskrig:

- Vi har ingen ytterligere kommentarer å gi på det nåværende tidspunkt, men vi ser på situasjonen som veldig alvorlig og vi undersøker nå bekymringsmeldingene nøye med alle relevante partnere, kommenterer Sega.

Det er foreløpig uklart hvordan utviklerne akter å rette opp i saken, hvis det i det hele tatt er mulig uten å gjøre radikale endringer i spillet.

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 ble sluppet den 25. juni, eksklusivt til PC.

Relaterte tekster

9
Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Det første Company of Heroes la listen veldig høyt for oppfølgeren, og vi har funnet ut om Relics nummer to kan innfri forventningene...

3
Vinn Company of Heroes 2 til PC

Vinn Company of Heroes 2 til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å skaffe deg Company of Heroes 2 til PC, men må innse at feriepengene allerede har funnet veien ut av lommeboka? Da bør du prøve lykken i vår...Loading next content