Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Complexity Gaming har benket jks og es3tag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Complexity Gaming har nettopp avslørt via Twitter at de, akkurat som alle andre, gjør endringer på deres oppstilling, og det betyr at to tidligere kjernemedlemmer nå blir plassert på benken.

Nærmere bestemt er det Patrick "es3tag" Hansen og Justin "jks" Savage som ikke er en del av startoppstillingen lengre, men nå en del av "inactive roster", som det heter. De legger dessuten ikke skjul på at det er planen at begge spillerne skal forlate organisasjonen.

"Today we are announcing that @COL_jks & @es3tag have been moved to our inactive roster while we seek to find them new homes. Complexity remains committed to CSGO and will be evaluating multiple options as we prepare for 2022. Thank you for your continued support."

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content