Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conan Exiles

Conan Exiles: Sumper, vulkaner og siege

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert har fått med deg, kommer det en rekke store forandringer til Conan Exiles når det lanseres på ordentlig den 8. mai. Som nevnt tidligere kommer det blant annet en sumpregion, hvor man finner nye NPCer, nye monstre og nye dungeons med nye bosser (3 store dungeons og 3-4 mindre dungeons). Hvordan sumpregionen ser ut, og hva slags type bygninger og NPCer du kan møte der, ser du i videoen nedenfor.

HQ

Å begi seg inn i en dungeon har flere fordeler enn bare ekstra XP, du kan for eksempel også mekke spesielle våpen der. Obsidian-våpen kan kun mekkes i The Great Forge, som du finner inne i en vulkan. I videoen nedenfor får du et lite innblikk i hvordan det ser ut på innsiden av den vulkanen, og hva du må igjennom for å kunne mekke ekstra kule våpen.

HQ

Conan Exiles kan jo også by på litt kaotisk PvP-action, og i videoen nedenfor får du et inntrykk av hvordan Siege funker, og hvor kult det ser ut.

HQ
Conan Exiles

Relaterte teksterLoading next content