Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Condemned 2: Bloodshot

Condemned 2: Bloodshot

Første timen med Condemned 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var gledelig nok ganske mange som fulgte Gamereactors anbefalinger og investerte i Monolith Softwares grøssende Condemned: Criminal Origins da det ble lansert til Xbox 360 i sammenheng med konsollens premiere.

I slutten av februar er det tid for lanseringen av spill nummer to og vi har fått en spillbar kode og tyvstartet litt. I vanlig stil kan vi ikke holde oss fra å by dere lesere på de første skjermisene fra herligheten som starter nøyaktig der hvor eneren sluttet noe som gjør at jeg misstenker at historien kan bli litt vanskelig å følge for de som ikke har spilt det første spillet.

Som vanlig er spillet veldig skummelt og for de som ikke tåler den salgs bør holde seg unna.

Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Allerede i spillets menyer finner du den mystiske og skremmende tonen. Condemned er ikke på langt nær sjarmerende. Bare hardt, onskapsfullt og brutalt. Alt er mørkt som natten bare såvidt opplyst av lommelykten.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
I Condemned 2: Bloodshot starter historien med at den mystiske Van Horn fra det første spillet er på flukt fra en forfølger. Borte er den iskalde kuule stilen og Van Horn virker oppriktig livredd mens Ethan Thomas lever som uteligger.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Snart blir man selv kastet inn varmen igjen, kombinert med en kjapp gjennomgang av spillsystemet der man må slåss mot andre uteliggere.

Det går fort å innse at Condemned 2: Bloodshot virkelig er et grøssende spill. I starten får man en liten lommelykt, men jeg har nok aldri sett en lampe lyse så svakt i mørket før. Tanken er at det skal være svart og mystisk og at man skal føle seg skremt. Og det har utvikleren lykkes bra med, spørsmålet er bare om det er optimalt spillmessig i lengden.

Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Du våkner opp skremt og den mystiske figuren kontaktar deg via TV-sendinger. Jakten på Van Horn kan starte.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Akkurat som i forggjengeren spiller døde fugler en rolle. Her er det Sonic Emitters som antas å spille en rolle bak byens kraftig økende kriminalitet og som vanlig ligger det døde fugler fremfor de.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Mange harde kamper vankes og som vanlig er det nærstridsvåpen som står på menyen. Og skulle våpenen ikke fungere kan man alltid rive løs et rør fra vegger eller bruke det som finnes i rommet. Lydene som kommer når stål treffer kraniumet er som vanlig godt sammensatt.

Condemned 2: Bloodshot er så enormt voldsomt at det nestan blir en parodi på seg selv. Det forholder seg hele tiden på rett side av grensen og gjør spillet til det mest skremmende spillet jeg har spilt noensinne, det er bare rått og brutalt.

Condemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Alle missbrukere i det første spillet så helt forstyrrede.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Etter å ha kjempet seg frem gjennom hus så forfalte og slitne at Stonehenge føles dagsferskt. Disse ruinene befolkes videre av skremmende vesener og det gjelder å finne veien videre slik at man slipper så lite elendighet som mulig.
Condemned 2: BloodshotCondemned 2: Bloodshot
Vel inne i huset sies det at Van Horn skal finnes. Om det stemmer får du se selv i februar. Men pass på å bevepne deg godt i alle fall. Kanskje en lekker armprotese å denge folk i hodet med...

Så var min første time med Condemned 2: Bloodshot over og jeg skal ikke avsløre noe mer om dette lovende spillet. Om ganske nøyaktig to måneder får du prøvespille selv.

Relaterte tekster

Condemned 2: BloodshotScore

Condemned 2: Bloodshot

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Skrekkmesterne i Monolith stod bak et av de beste lanseringsspillene til Xbox 360. Nå vender de tilbake, og Jon Cato har spilt seg gjennom Ethan Thomas' siste psykomareritt...

4
Condemned 2-intervju

Condemned 2-intervju

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

David Hasle, produsenten av Condemned-spillene, tar oss med bak dørene til Monolith og forteller om den brutale spillserien som lot oss banke opp blodtørstige fylliker med stålrør.Loading next content