Norsk
Gamereactor
nyheter
Control

Control klart for PlayStation 5 og Xbox Series i februar

Gameplayklipp viser at vi kan velge mellom 30 bilder i sekundet med ray tracing eller 60 bilder i sekundet uten ekstra grafiske godbiter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Remedy og 505 Games ble ikke akkurat ekstremt populære da de annonserte at Control ville komme til PlayStation 5 og Xbox Series, men at til og med de som allerede eier det på PS4 og Xbox One må betale full pris for disse utgavene. Vi trenger i alle fall ikke å vente lenge før vi får se om oppgraderingene er såpass store at de er verdt å kjøpe spillet to ganger for.

De finske utviklerne har lagt ut et gameplayklipp som viser Control Ultimate Edition på en PlayStation 5, og hvordan denne utgaven vil la oss velge mellom 30 fps med ray tracing og andre grafiske godbiter eller opp til 60 fps uten ekstra pynt. Til slutt avsløres det at spillet kommer til PS5 og Xbox Series digitalt den 2. februar og fysisk den 2. mars.

Control

Relaterte tekster

1
ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Remedy gjør atter en gang en meget god jobb når de blander superheltkrefter med en historie fylt med interessante personer i et fascinerende univers.

0
Få Control gratis på PC

Få Control gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding...

0
Control er gratis på PC

Control er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De av oss som er PlayStation Plus-medlemmer var heldige nok til å få den forbedrede utgaven av Control "gratis" fra første stund, og nå er det PC-spillere sin tur. For...Loading next content