Norsk
Gamereactor
nyheter
Control

Control-oppfølger og multiplayerspill er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Control var uten tvil ett av de beste spillene som ble lansert i 2019, og Remedy var raskt ute med å si at det hadde vært en suksess salgsmessig også. Dermed er ikke kveldens annonsering særlig overraskende selv om den er meget hyggelig.

De finske utviklerne forteller nemlig at de har inngått en ny avtale med 505 Games, selskapet som også publiserte originalen, om å lage et spin-off multiplayerspill i Control-universet og et helt nytt vanlig Control-spill. Førstnevnte vil være et såkalt PvE-spill hvor fire spillere skal samarbeide mens de kjemper seg gjennom horder av fiender, mens det andre prosjektet får vi ikke vite noe om utenom at begge to skal komme til PC, PlayStation 5 og Xbox Series en gang i fremtiden.

Control

Relaterte tekster

1
ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Remedy gjør atter en gang en meget god jobb når de blander superheltkrefter med en historie fylt med interessante personer i et fascinerende univers.

0
Få Control gratis på PC

Få Control gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding...

0
Control er gratis på PC

Control er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De av oss som er PlayStation Plus-medlemmer var heldige nok til å få den forbedrede utgaven av Control "gratis" fra første stund, og nå er det PC-spillere sin tur. For...Loading next content