Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Crackdown 3 fremskyndes og viser frem multiplayer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sumo Digital forvirret ganske mange på årets E3-messe. Først la studioet ut en Twittermelding hvor de hevdet at Crackdown 3 ville lanseres den 22. februar, men med en gang Anthem og Metro Exodus gjorde det samme, slettet de plutselig meldingen og begynte bare å si februar. Nå vet vi grunnen til dette.

I kveld har vi nemlig fått en ny trailer fra Crackdown 3 som ikke bare viser frem multiplayerdelen av spillet, men også at det har blitt fremskyndet til 15. februar både i butikkene og Xbox Game Pass.

Når det gjelder multiplayeren har den ikke endret seg ekstremt siden vi så den for flere år siden. To lag med fem spillere hver kjemper om kontrollen over et ekstremt ødeleggbart kart. Forskjellen vi ser denne gangen er at kampen ikke foregår i den samme byen som historiedelen, men i stedet i massive avgrensede arenaer. Dermed kan det se ut som om drømmen om å legge en helt by i ruiner kan legges vekk for øyeblikket, men vi får se om avgrensningene kanskje bare gjør opplevelsen mer intens og bedre.

Det blir også mulig å tilpasse figurene sine på ulike måter, men nærmere informasjon om dette kommer ikke før nærmere lansering.

HQ
HQ
Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content