Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Creative med to nye hodetelefoner!

De to nye skuddene på den etter hvert så tettpakkede stammen er HQ 1450 og HQ 1600

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Creative har i en mannsalder vært på markedet både når det gjelder lyd for spillere og for de som kun vil høre på musikk eller for den saks skyld begge delene. Nå annonseres nemlig Creative to nye hodetelefoner og det skjedde på elektronikkmessen IFA som gikk av stabelen i Berlin. Hodetelefonene du skal bite deg merke til er HQ 1450 og HQ 1600 som begge ser ut til å være behagelige og med interessant design.

Her er utdrag får dagens pressemelding om de to hodetelefonen.

HQ 1450:
Creatives design av Creative HQ-1450-hodetelefonene er inspirert av det pulserende bylivet, og de har ulike fargede mønstre som gjenspeiler fargene i byen. Ørestykkene finnes i fargene trafikkstoppende rød, himmelblå, hagegrønn og monokrom svart i en lett, kompakt og omsluttende design. Creative HQ-1450-hodetelefonene er den perfekte følgesvenn for urbane mennesker med en travel hverdag. Bare koble hodetelefonene til Creative ZEN-spilleren, iPod eller andre bærbare mediespillere for en rik, realistisk lydopplevelse.

Creative HQ-1450-hodetelefonene er designet med et ergonomisk hodebånd og myke øreputer i imitert skinn, og de er svært behagelige å bruke når du lytter til musikk på farten. Det enkle justerbare svarte hodebåndet i metallegering er veldig tynt og flatt og sørger for god tilpasning og kan enkelt brukes over en kaps eller et par solbriller. En unik, flat kabel bidrar dessuten til at kablene ikke floker seg ved oppbevaring.

Dette er en annonse:

Creative HQ-1450-hodetelefonene leverer enestående, naturlig lydkvalitet takket være et par små, finjusterte, men likevel kraftige neodymdrivere. De slanke 30 mm-driverne med neodymmagnet (Ne-Fe-B) og CCAW-talespole (Copper-Clad Aluminium Wire) sørger for naturlig lyd med balanserte høye og lave toner. 3,5 mm-minipluggen er gullbelagt for minimale forstyrrelser i Y-tilkoblingen med den oksygenfrie kobberkabelen på 1,2 m.

HQ 1600:
Creative HQ-1600-hodetelefonene har høyytelses neodymdrivere som pumper ut imponerende lyd, en design som omslutter øret for bedre akustisk isolasjon og lette komponenter som sørger for en svært bærbarhet enhet.

Hodetelefoner med over-øret-design er ofte upraktiske og tunge, men Creative HQ-1600-hodetelefonene når høye standarder for lydkvalitet og demping av omgivelsesstøy samtidig som de er lette nok til å ta med når du er på farten, og bruke over lengre tid. Et justerbart hodebånd og ørestykker med myke øreputer i imitert skinn gir brukere av Creative HQ-1600-hodetelefonene en behagelig lytteopplevelse, enten hjemme eller når de er på farten.

* Kun 180 gram
* Over-øret-designen med effektiv demping av
omgivelsesstøy
* Høyytelses 40 mm-drivere med neodymmagnet med
CCAW-talespole (Copper-Clad Aluminium Wire) sørger for
naturlig og balansert lyd

Dette er en annonse:

HQ-1450 og HQ-1600 kan kjøpes hos ledende forhandlere til "villedende" utsalgspris på henholdsvis kr. 299,- og kr. 499,-. Produkterne forventes i butikkene i slutten av september.

Bilde 1 og 2 er HQ 1450 mens bilde 3 og 4 er HQ 1600

Creative med to nye hodetelefoner!
Creative med to nye hodetelefoner!
Creative med to nye hodetelefoner!
Creative med to nye hodetelefoner!


Loading next content