Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion skryter av forbedringer i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Square Enix endelig bekreftet Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion valgte de å kalle det en remaster til tross for at traileren gjorde det fullstendig klart at dette blir en langt større oppgradering enn mange andre spill som kaller seg det. Dette angrer de visst litt på.

I dag har vi nemlig fått en ny trailer for Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion som enkelt nok kalles "Mer enn en remaster". Ganske passende siden den fremhever hvor annerledes denne nye utgaven blir med langt bedre grafikk, ny musikk, forbedringer av kampsystemet og nye filmatiske sekvenser for summons fra og med den 13. desember.

Disse forbedringene vil likevel variere på de ulike platformene, så vi har også fått en oversikt som viser hva man kan forvente på forskjellige spillmaskiner. Du kan se denne nederst.

HQ
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Relaterte teksterLoading next content