Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Crysis 2 fjernet fra Steam

Skal bare selges på EAs Origin-tjeneste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som meldt av spillsiden Kotaku skal Cryteks ferske skytespill Crysis 2 ha blitt fjernet fra Valves populære Steam-plattform.

Bakgrunnen skal være at PC-versjonen av spillet fra nå av kun skal være mulig å få tak i gjennom Electronic Arts' nylig annonserte Origin-plattform, en plattform som deler mange likheter med Steam.

Crysis 2 er imidlertid fortsatt tilgjengelig hos en rekke andre digitale forhandlere som Amazon, Impluse og Direct2Drive. Om spillet også vil bli fjernet fra disse butikkene, eller om EA spesifikt peker seg ut Steam, som utvilsomt er deres største konkurrent på området, er foreløpig uvisst.

En hel del andre EA-titler som Bulletstorm, Dragon Age II og Shift 2 Unleashed er fortsatt å få tak i på Steam, men Alice: Madness Returns, som lanseres i morgen, har også fått Only on Origin-stempelet påskrevet.

De digitale distributørene forvente samtidig at høstens Battlefield 3 vil få den samme behandlingen, og at EA med tiden vil satse fullt og helt på sin egen tjeneste når det gjelder PC-versjonene av sine lanseringer.

Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content