Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis Remastered

Crysis Remastered kommer i juli, men skurrer det grafisk?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Crytek og Saber Interactive endelig bekreftet at Crysis Remastered er på vei fikk vi bare en teasertrailer og beskjed om at spillet vil lanseres en gang i sommer. I går kunne de så avsløre at den første gameplaytraileren vil vises frem i morgen, noe de fleste regnet med også betydde at vi vil få en lanseringsdato. Dessverre for markedsføringsavdelingen kom Microsoft dem i forkjøpet.

Crysis Remastered sin Microsoft Store-side har blitt oppdatert med både skjermbilder og lanseringsdato. Nettsiden hevder at remasteren vil slippes den 23. juli, noe som selvsagt er bra. Det som ikke er like bra i undertegnedes øyne er skjermbildene på siden. Kanskje har jeg bare blitt for kravstor etter at remaker virkelig begynte å vise forskjellen i forhold til remastere, men er skjermbildene under virkelig noe å skryte av? Forhåpentligvis ser det bedre ut i morgendagens gameplaytrailer.

Crysis Remastered
Crysis RemasteredCrysis Remastered

Relaterte teksterLoading next content