Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis Remastered

Crysis Remastered utsettes etter kritikk av grafikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Planen var egentlig at vi offisielt skulle få den første gameplaytraileren fra Crysis Remastered i dag, men etter en tabbe av Microsoft Store ble noe av moroa ødelagt. Jeg var nemlig ikke den eneste som syntes grafikken var langt fra imponerende, og nå kan det virke som om dette har fått konsekvenser.

Saber Interactive skriver at de har bestemt seg for å utsette både Crysis Remastered og traileren (som allerede hadde lekket ut). Hvorfor? Vel, de anerkjenner lekkasjene, og sier at de vil bruke den ekstra tiden til å pusse på spillet slik at det lever opp til de grafiske standardene vi forventer av dagens konsoller og PCer. Derfor kan de heller ikke gi oss en ny dato, så vi får se hvor lang tid de trenger og om sluttresultatet faktisk lever opp til forventningene.

Crysis Remastered

Relaterte teksterLoading next content