Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO-treneren XTQZZZ forlater Team Vitality

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som året går mot slutten betyr det også at mange kontrakter går ut eller må fornyes, og det viser seg at treneren til Team Vitality sitt Counter-Strike: Global Offensive-lag har valgt å la førstnevnte skje.

Vitality forteller at Rémy "XTQZZZ" Quoniam har bestemt seg for å forlate organisasjonen etter nøyaktig tre år som CS:GO-trener. Med tanke på at han har vært med dem å finne turneringer som BLAST Premier: Fall 2020 og Intel Extreme Masters XVI - Winter bør det ikke bli vanskelig for XTQZZZ å finne seg ny jobb. Samtidig får tiden vise hvem som overtar Team Vitality sitt lag.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content