Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO.turnering har kryptovaluta i premiepotten

Det står om 100 000 i Level Up Coins.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny CS:GO-turnering organisert av Play2Live har blitt kunngjort. Det i seg selv er ikke så himla store nyheter, det interessante her er nemlig at premien består av 100 000 dollar i en kryptovaluta kalt Level Up Coins.

Så vidt jeg vet er dette den første store turnering med en sånn type premie. Totalt åtte lag kommer til å kjempe om premiepotten i Minsk i Hviterussland den 25. februar. Syv lag har fått invitasjon, mens det åttende laget kommer dit via en åpen kvalifiseringsrunde.

Spørsmålet er nå: Kommer vi til å se flere av denne typen premier, eller fortrekker de store lagene fremdeles å konkurrere om "ordentlige" penger?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content