Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cult of the Lamb

Cult of the Lamb kan bli slettet 1. januar

Utviklerne tar et oppgjør med Unitys nye avgifter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går rapporterte vi at mange utviklere hadde tatt avstand fra Unitys nye installasjonsbaserte avgifter som angivelig skal innføres 1. januar. Cult of the Lamb-utviklerne i Massive Monster sa da at de vil bytte motor hvis dette skulle skje.

Nå har de gått enda et skritt videre, for på spillets offisielle Twitter/X-konto står det at spillet meget vel kan bli slettet 1. januar. Du kan fortsatt kjøpe spillet på alle tilgjengelige plattformer akkurat nå, men kanskje det er verdt å ta tak i det snart hvis du vil ha det.

Skulle Unity ombestemme seg, kan dette kanskje reversere slettingen av et av fjorårets beste roguelikes, men foreløpig virker nesten alle utviklere enige om at dette er en forferdelig avgjørelse fra Unity-teamet.

Cult of the Lamb

Relaterte tekster

0
Cult of the LambScore

Cult of the Lamb

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har fornektet de falske profetene og startet en kult i navnet til den ene sanne guden, og vi frykter han ikke kommer tilbake fra dette fantastiske spillet.Loading next content