Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Dag én av Valorant Game Changers Championship ser G2 Gozen som laget å slå

Cloud9 White satte opp en god kamp imidlertid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første dagen av Valorant Champions Tour Game Changers Championship er nå avsluttet, og med tre kamper allerede i bøkene, er det klart at G2 Gozen er satt til å være laget å slå.

Den første konkurransedagen startet med å se Cloud9 White møte KRÜ Fem, med denne kampen som ble avsluttet med C9 på topp etter en dominerende 2-0-seier. Kamp to pitted G2 Gozen mot X10 Sapphire, med G2 kommer ut på toppen også med en klar 2-0 seier. Dette betydde at kamp tre så C9 White ta imot G2 Gozen, og dette endte opp med å bli en mer konkurransedyktig visning med spillet som gikk til et tredje og siste kart, før G2 kom sammen for å ta serien 2-1.

Dette betyr at G2 Gozen er det første laget som sikrer seg en plass i Upper Bracket Final, mens det andre blir bestemt senere i kveld. The Lower Bracket blir dannet med KRÜ Fem satt til å møte X10 Sapphire i første runde her, og deretter C9 White venter på en motstander i kvartfinalen.

Ta en titt på den gjenværende braketten nedenfor.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content