Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel avslører ni av Overwatch League-spillerne sine

Har sluppet ny trailer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team EnVys Overwatch League-lag, Dallas Fuel, har avslørt spillerne sine via en splitter ny trailer. Laget består av ni spillere, seks tidligere Team EnVy-medlemmer, og et par nye ansikter.

Laget besto av Timo 'Taimou' Kettunen; Jonathon 'HarryHook'; Tejedor Rua; Sebastien 'Chipshajen' Widlund; Christian 'Cocco' Jonsson; Hwang 'Effect' Hyeon; og Pongphop 'Mickie' Rattanasangchod, men nå har de fått inn noen tungvektere i form av Scott 'Custa' Kennedy; Felix 'xQc' Lengyel; og Brandon 'Seagull' Larned.

Det som er kult er at dette er veldig fleksible spillere som kan ta på seg en rekke roller, noe som gjør laget veldig tilpasningsdyktig.

Tror du de har det som trengs for å vinne?

HQ
Overwatch
Photo: Blizzard
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content