Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel er på vei til Øst-divisjonen for Overwatch League 2023

Laget vil ikke operere i Dallas i år, da det i stedet ser ut til å støtte sine allkoreanske spillere ved å basere dem nærmere hjemmet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke uvanlig å se Overwatch League lag forlate sine hjembyer til fordel for å ha hovedkontor i Asia, da mange av de beste spillerne fra hele verden kommer fra Sør-Korea og Kina. Tidligere har vi sett Los Angeles Valiant gjøre det, så vel som Philadelphia Fusion (som har forpliktet seg til denne prosessen og nå har omdøpt til Seoul Infernal), og nå de regjerende mesterne, Dallas Fuel gjør det også.

Som nevnt i en oppdatering fra lagets medeier Mike "Hastr0" Rufail på Twitter, vil Fuel være basert i Sør-Korea for 2023-sesongen, ettersom de fleste av laget er fra landet, bør laget føle seg bedre om å være basert i hjemlandet.

https://twitter.com/DallasFuel/status/1632894038792712192

Dette vil bety at East-divisjonen igjen vil bestå av syv lag (ettersom Valiant nå er tilbake i USA), der de er de fire kinesiske lagene (Shanghai Dragons, Chengdu Hunters, Hangzhou Spark, Guangzhou Charge), de to sørkoreanske lagene ( Seoul Dynasty, Seoul Infernal), og selvfølgelig Dallas Fuel.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content