Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel er seirene i Overwatch League 2022

Og vi vet hvem som tok hjem MVP og Dennis Hawelka Award.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League har avsluttet i enda et år, og etter et travelt og uvanlig sluttspill, så Grand Finals som fant sted lørdag morgen for oss i Europa, San Francisco Shock overleve elimineringsbraketten for å møte Dallas Fuel i sesongens siste kamp.

Spillet endte opp med å bli et absolutt monster, med begge lag som byttet slag og kartseire, og så det hele komme ned til det syvende og siste kartet: Push on Colosseo. Etter en knallhard oppvisning klarte Fuel å holde unna Shock og ta mesterskapet og bli kronet som Champions for første gang i seriens historie.

For å legge til denne betydningsfulle anledningen, like før Grand Finals startet, ble vi fortalt om personene som vant MVP og Dennis Hawelka Award.

For MVP skapte Shocks Dong-Hyun "Proper" Kim historie ved å bli den første spilleren i OWL-historien som vant både Rookie of the Year-prisen og Most Valuable Player-prisen. Proper ble også kreditert som en skaderollestjerne for sesongen, og falt ett kart kort for også å være verdensmester, noe som ville ha gitt en virkelig bemerkelsesverdig sesong.

Når det gjelder Dennis Hawelka Award, ble London Spitfires Hadi "Hadi" Bleinagel kreditert her, for å være et "fyrtårn av positivitet for Overwatch-samfunnet i sine gryende dager". Hadi ble også anerkjent for sitt spill ved å bli kreditert som en tankrollestjerne for sesongen.

Når det gjelder når Overwatch League kommer tilbake i 2023, har Blizzard ennå ikke avslørt den informasjonen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content