Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel of Boston Uprising bytter spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-teamene Dallas Fuel og Boston Uprising har avslørt at de vil bytte spillere, hvor Lucas 'NotE' Meissner skal over til Fuel, og Richard 'rCk' Kanerva skal til Uprising. Begge skal spille for sine nye team i Stage 2, som starter denne helgen.

NotE har spilt for Uprising siden teamet ble formet innen den første sesongen av ligaen, og har også spilt for det canadiske landslaget under verdensmesterskapene. rCk sluttet seg til Fuel tilbake i november i fjor, og han har tidligere spilt for Team Gigantti i Overwatch Contenders.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content