Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel signerer Jecse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch Leagues 2021-sesong er enda ikke i gang, og dermed blir det fortsatt gjort store endringer i mange av lagene innen sesongstart.

Dallas Fuel avslører nå via Twitter at de har hentet inn en ny spiller, nemlig tidligere Seoul Dynasty- og Houston Outlaws-spiller Seungsoo "Jecse" Lee.

Jecse slutter seg til Fuel som en del av deres superteam, som begynner å se skremmende lovende ut. Jecse har selv to års erfaring og skal spille sammen med Kim "Rapel" Jun-keun og Kwon "Fielder" Joon som support, og de får back-up av tank Euiseok "Fearless" Lee og DPS Kim "Sp9rk1e" Yeong-han.

Overwatch
Dallas Fuel

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content