Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel tar farvel med flere spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er vi noen få uker inn i Overwatch Leagues offseason, så det er bare forventet at de forskjellige organisasjonene begynnere å omrokere, og i den forbindelse ta farvel med flere spillere.

For eksempel ser vi nå laget Dallas Fuel bytte ut en rekke spillere. Via et innlegg på Twitter avsløres det at Do-hyeon "Pine" Kim og Seung-soo "Jecse" Lee begge forlater laget.

Videre har Jung-keun "Rapel" Kim avslørt at han har planer om å trekke seg helt fra Overwatch, så Fuel mangler en god del spillere innen den kommende 2022-sesongen. Hvem som erstatter dem vites ikke.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content