Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel tegner kontrakt med Edison og ChiYo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det store Overwatch League-laget Dallas Fuel har offisielt avslørt at de nå tilføyer nye spillere. De har allerede utvidet, og nå avslører de først her at de tegner kontrakt med Tae-hoon "Edison" Kim, og her, at også Hyeon-seok "ChiYo" Han slutter seg til organisasjonen.

De har nå nok spillere til å fylle det nye 5v5-fomatet. Edison kommer fra Atlanta Reign, hvor han sluttet som to'er. ChiYo er faktisk helt ny, og kommer fra Contenders-laget O2 Blast, som nylig vant Contenders-sesongen i Sør-Korea.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content