Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Dallas Fuel-spilleren OGE er suspendert fra Overwatch League

Enda en Fuel-spiller er i trøbbel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en rekke kontroverser ble Overwatch-spilleren xQc til sluttet kastet ut av Overwatch-laget sitt, Dallas Fuel, tidligere denne måneden, men det var tydeligvis ikke enden på visa for Dallas Fuel... På den offisielle nettsiden sin har de avslørt at OGE nå er suspendert fra konkurransen.

"As of today, the Dallas Fuel player Minseok "OGE" Son is suspended for four matches for taking part in "account-boosting" schemes during the summer of 2017," står det i uttalelsen. "Account boosting, wherein an individual is paid to increase another user's Skill Rating, is contrary to the values of the Overwatch League, and violates the Blizzard End User License Agreement."

Mange mente at hendelsen hvor LA Gladiators-treneren dpei kom med en offentlig uttalelse etter å ha dyttet borti noen spillere backstage var en indikator på at ligaen var litt for ivrige på å suspendere folk, og folk fryktet straff hvis de gjorde noe som helst kontroversielt overhodet. Den siste supenderingen hjelper ikke akkurat på det imaget, til tross for at ligaen her har sitt på det tørre.

Synes du ligaen gjorde rett i å suspendere OGE?

Overwatch
Photo: Dallas Fuel

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content