Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Dance Central 2

Dance Central 2

Dance Central 2 utnytter Kinect til det fulle. Det ble høy partyfaktor da redaksjonens største danseløve fant frem platåsko og brylkrem...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dance Central var i sin tid noe så sjeldent som et godt likt spill til Xbox Kinect, et spill som selv Nintendo of Americas sjef måtte innrømme var bra. Ett år og tusenvis av dansetrinn senere er oppfølgeren ute, og det er på ingen måte en skuffelse.

Dance Central 2 er rett på sak. Man velger en figur som skal representere spilleren, en bane og en sang å danse til. Musikken er delt inn etter vanskelighetsgrad, noe som betyr at noen sanger krever mer kompliserte danseøvelser.

Kontrolloppsettet til Dance Central 2 viser hvor bra et Kinect-spill kan være når ting går riktig. Spilleren skal rett og slett følge dansebevegelsene som figuren utfører, og dette krever så klart at man kan dansetrinnene fra før.

Dance Central 2
Hvis man glemmer deler av danserutinen, kan spilleren se på boksene under poengsummen deres.
Dette er en annonse:

I Break Down kan du øve deg på hvert av stegene i nedsakket fart helt til det sitter, noe som gjør det enklere for spilleren å lære seg danseøvelsen. Det er utrolig tilfredsstillende å utføre en lengre øvelse helt perfekt, og når dette skjer tilbyr Dance Central 2 ren spillerglede.
Dance Central 2 er tilbake med massevis av populære sanger, med musikk fra blant annet Lady Gaga, Rihanna, Daft Punk og Sir Mix-A-Lot. Det er litt over 40 sanger totalt, og man kan i tillegg laste inn sangene fra Dance Central hvis man fortsatt har spillet.

Det er i flerspillerdelen Dance Central 2 virkelig skinner. At dette er et partyspill er det ingen tvil om, men sjeldent har det vært så gøy å bruke Kinect-sensoren. Man kan enten danse sammen med en partner, eller ha en såkalt Dance Battle, hvor to spillere gjennomfører den samme dansen samtidig. Dette er like enkelt som det er moro, og den store musikkatalogen gjør det vanskelig å bli lei av å spille sammen med venner.

Dance Central 2
Når man danser mot en likeverdig motstander, gjelder det å være presis.

Dance Central 2 har likevel noen små problemer. Et eksempel på dette er når figuren tar et skritt til siden. Når spilleren gjør det samme, må skrittet være like langt som det figuren tok. Denne vurderingen er ikke like lett som den høres ut, og i musikkens hete kan man raskt miste noen poeng på grunn av dette. Dette er ikke et stort problem, og kan i de fleste tilfeller fikses ved å kalibrere Kinecten, slik at den ser føttene dine tydeligere.

Dette er en annonse:

Videre krever spillet at spilleren kan en dans utenat, noe som gjør det litt vanskeligere å ha en rask spillerunde med venner som ikke har spilt det før. Å lære dansebevegelsene tar nemlig litt tid, og da spesielt hvis man ikke er så rytmisk begavet. Denne lærekurven er et problem, men kun hvis man vil ta en kjapp runde med noen som ennå ikke har spilt det.

Dance Central 2
Dansetriksene har alltid et passende navn som reflekterer bevegelsen, noe som gjør det enklere å leve seg inn i spillet.

Det er ikke mye å si om Dance Central 2, bortsett fra at det rett og slett er et bra partyspill. Å spille alene er ikke gøy i lengden, og læringskurven krever også litt lengre engasjement fra spilleren, noe som krever at man bruker litt tid på det. Dette er ikke alltid en fordel, med tanke på at man gjerne trekker fram et sånt spill på fest. Dette er som sagt ikke et stort problem, og rett skal være rett: Dance Central 2 er gøy.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Høy morofaktor, god utnyttelse av Kinect, gøy sammen med venner.
-
Må lære dansene utenat, og det hindrer nye spillere å bare hoppe inn i dansen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Dance Central 2Score

Dance Central 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Dance Central 2 utnytter Kinect til det fulle. Det ble høy partyfaktor da redaksjonens største danseløve fant frem platåsko og brylkrem...Loading next content