Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered får nettverkstest i neste uke

Klienten kan lastes ned nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dark Souls: Remastered er bare noen få uker unna, og nå vet vi når PS4- og Xbox One-eiere kan få en liten forsmak på spillet i form av en nettverkstest. Nettverkstesten finner sted den 11. og 12. mai, mens Switch-eiere foreløpig må smøre seg med tålmodighet.

Du kan laste ned Network Test-klienten i PlayStation- eller Microsoft-butikken, men du må være litt kjapp i vendinga, da den bare er tilgjengelig frem til 11:59 den 8. mai. Den 11. og 12. mai får de første spillerne tilgang til testen, og timeplanen ser slik ut:

Europa - 18:00 til 23:59 CEST.
Oceania - 19:00 to 23:59 AEST

Kommer du til å delta på testen?

HQ
Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content