Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Dark Souls: Remastered kommer i mai

Endelig kom både Nintendo Directen og annonseringen vi ventet på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det gått rykter både om at Nintendo ville ha en ny Nintendo Direct-sending med mange spennende annonseringer i dag og at From Software jobber med en remaster av Dark Souls. Begge viser seg å være sanne.

From Software har nemlig gitt oss en kort trailer som avslører at Dark Souls: Remastered vil komme til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 24. mai (25.mai digitalt). Disse utgavene vil ikke bare by på bedre grafikk og bildeoppdatering, men vil også inkludere Artorias of the Abyss-utvidelsen. Som om det ikke var nok blir det nå mulig å spille sammen med opptil fem andre spillere online. Her snakker vi altså ikke bare om en vanlig port.

Høres en av utgavene fristende ut?

HQ
Dark Souls

Relaterte tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving GR SE

From Software følger opp det utrolig vanskelige Demon's Souls med et enda mer utfordrende rollespill...Loading next content