Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered utsettes på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hadde gått rykter om en remaster av Dark Souls i lag tid, så millioner av spillere slapp jubelen løs da Nintendo fikk æren av å bekrefte Dark Souls: Remastered under den forrige Direct-sendingen sin. Derfor passer det egentlig godt å bruke et velkjent Star Wars-sitat i dag: "I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror".

Nå kan nemlig Bandai Namco fortelle at Dark Souls: Remastered ikke ville komme til Nintendo Switch den 25. mai som planlagt, men nå utsettes til "en gang i sommer". Denne utsettelsen gjelder også Solaire of Astora-amiiboen, mens spillet fortsatt vil komme til de andre plattformene om fem uker. Forhåpentligvis betyr dette bare at det utfordrende spillet vil fungerer nær perfekt når det først kommer til hybridkonsollen.

Ødela dette planene dine?

Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content