Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Red Hook Studios satte seg selv virkelig på spillkartet da det vesle studioet lanserte Darkest Dungeon i 2016. Siden den gang har de fortsatt å støtte spillet med flere oppdateringer og utvidelser, noe som har gjort spillet større og fansen mer fornøyde. Derfor ble mange meget spente da studioet bestemte seg for å nesten bli tre ganger så stort. Kunne det virkelig være at de jobbet med noe helt nytt? Jepp, og nå vet vi hva.

Vi har nemlig fått en liten teasertrailer som avslører at Darkest Dungeon II er på vei. Det er dessverre nesten det eneste vi vet også, for utviklerne ønsker å holde kortene tett til brystet. Teaseren røper uansett detaljer som at kjente figurklasser vil komme tilbake og at vi får utforske et nytt område. Dermed får vi bare nøye oss med selve annonseringen foreløpig mens vi venter på mer nevneverdig informasjon som hvilke plattformer det kommer til og hvilke gameplayendringer som venter.

Hva håper du gjøres annerledes eller forbedres i Darkest Dungeon II?

HQ
Darkest Dungeon II

Relaterte teksterLoading next content