Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Darksiders III-utvidelser offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med omtrent seks uker til Darksiders III lanseres ønsker Gunfire Games å overtale oss til å ikke selge spillet med en gang vi har fullført historien. Dette gjør de selvsagt ved å annonsere fremtidsplanene de har for Fury sitt eventyr.

Den første utvidelsen kalles The Crucible og vil være en slags Horde-modus hvor vi må kjempe mot bølger av fiender i håp om å få spesielle belønninger og gjenstander utviklerne ikke ønsker å snakke mer om enda.

Deretter skal vi få noe mer historiefokusert med Keepers of the Void. Her sender Vulgrim oss inn i Serpent Holes for å bli kvitt en skapning han har blitt lei av. Med både nye puzzles og fiender blir nok denne utvidelsen et hyggelig tillegg for de som ender opp med å like spillet.

Dessverre har vi ikke fått noen lanseringsdato for utvidelsene, noe man vel egentlig ikke skal klage over når Darksiders III ikke er ute engang.

Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content