Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Dato for Duke Nukem-demo

En smakebit serveres den 3. juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen dager siden kunne vi melde at en demo av det kommende Duke Nukem Forever var på vei. Denne har nå fått en dato.

Demoen vil dukke opp den 3. juni, med andre ord nøyaktig én uke før spillets lansering den 10. juni.

Som tidligere meldes det at demoen kun vil gjøres tilgjengelig for medlemmer av Gearbox' First Access Club.

Får å bli med i denne klubben kan man enten legge inn en forhåndsbestilling av Duke Nukem Forever fra en av de utvalgte forhandlerne, eller kjøpe seg GOTY-versjonen av Borderlands.

Det er foreløpig uvisst om demoen vil bli tilgjengelig for alle på et senere tidspunkt. Besøk spillets forumsider for mer info om First Access-ordningen.

Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content