Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Dato spikret for 2021 Six Invitational

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har endelig annonsert de offisielle datoene som den kommende 2021 Rainbow Six: Siege Invitational-turneringen vil finne sted på. Takket være Covid-19 blir det ikke noe live publikum, og dermed har de presset sitronen litt når det kommer til selve timingen på avsløringen av de siste detaljene.

Men nå vet vi, takket være et lengre innlegg på Ubisofts hjemmeside, at begivenheten vil finne sted mellom 9. og 21. februar i Paris.

Alle lagene skal spille i gruppespill mellom 9. og 14., og her er det to grupper av ti lag. Du finner enda mer informasjon om dette via linken ovenfor.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content