Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Dato spikret for Fuse

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos Insomniac Games utforsker mye nytt med actionspillet Fuse. For første gang skal spillet deres slippes til både Xbox 360 og Playstation 3, og de fire hardbarka hovedpersonene skiller seg dramatisk ut fra studioets velkjente maskoter Ratchet og Clank.

Ikke desto mindre nærmer utviklingen seg slutten, og i en pressemelding har EA og Insomniac nå annonsert at den norske lanseringsdatoen for spillet er satt til den 31. mai.

På innholdssiden kan Fuse friste med hektisk co-op-action for inntil fire spillere, som redaktør Kristian tidvis lot seg imponere av da han besøkte utviklerne i Los Angeles i september.

Fuse
Spillet ble annonsert under navnet Overstrike, men siden har det altså byttet navn til Fuse. Samtidig valgte utviklerne bort en mer tegnet stil, til fordel for realistisk grafikk.

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content