Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pokémon Scarlet/Violet

Datoen er satt for Pokémon World Championships 2023

Som vil bli avholdt i Yokohama, Japan.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en del av gårsdagens Pokémon Presents utstillingsvindu, delte The Pokémon Company endelig flere detaljer om 2023 Pokémon World Championships. Mens vi tidligere visste at de ville bli holdt i Yokohama, Japan, avslørte det japanske selskapet datoene for arrangementet, vertsstedet og til og med kunsten for turneringen.

Den fremste eventen vil bli avholdt mellom 11. og 13. august, og vil være basert på Pacifico Yokohama-arenaen, hvor spillerne skal konkurrere i Pokémon: The Card Game, Pokémon Scarlet/Violet, Pokémon Go , og noen få andre titler.

Når det gjelder nøkkelkunsten, kan du ta en titt på dette nedenfor, som inneholder en haug med nikk til japansk kultur i et forsøk på å markere første gang turneringen har blitt arrangert i hjemlandet til lommemonstre.

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterte teksterLoading next content