Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Datoer for LEC Summer Split og sesongfinaler kunngjort

Neste etappe i den regionale ligaen starter om en måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens League of Legends Mid-Season Invitational nærmer seg slutten denne helgen, har Riot Games allerede rettet oppmerksomheten mot den nærmeste fremtiden, og har kunngjort de fullstendige datoene for League of Legends EMEA Championship Summer Split og Season Finals.

Som nevnt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at Summer Split vil starte 17. juni og vare til 30. juli. Deretter følger Season Finals, som starter 19. august og avsluttes 10. september.

Mens Summer Split vil se alle LEC-lagene konkurrere, vil Season Finals bare inneholde de seks beste lagene fra regionen, med plasser som tildeles Winter, Spring, og Summer Split mestere, og de tre neste høyeste poengene i året. Lagene vil ønske å delta på dette arrangementet, ettersom vinneren, andreplassen og tredjeplassen her vil kvalifisere seg til Worlds 2023, som starter i oktober.

Finalen i Season Finals vil også bli avholdt i Montpellier i Frankrike, og fansen kan delta på dette arrangementet mellom 8. og 10. september.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content