Norsk
Gamereactor
nyheter
DC Universe Online

DC Universe Online blir gratisspill

Sony avskaffer abonnementsordningen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Sony Online Entertainment har annonsert at det syv måneder gamle nettrollespillet DC Universe Online nå skal bli et gratisspill.

Annonseringen føyer seg inn i en lang rekke spill i sjangeren som har droppet den tradisjonelle abonnementsordningen til fordel for et gratissystem med mulighet for mikrotransaksjoner.

I forbindelse med overgangen har SOE introdusert tre forskjellige brukergrupper, som spillerne fra nå av vil bli delt inn i:

Free members
Dette er basismedlemskapet alle får tilgang til gratis. Her vil man kunne bygge opp to individuelle figurer, samt få muligheten til å kjøpe seg ekstra innhold innad i spillet.

Premium members
Alle som kjøpt innhold for $5 eller mer blir oppgradert til premium-medlemmer. Premium-medlemmer vil ha tilgang til å kjøpe flere gjenstander enn basismedlemmene, og vil også få tilbudet om å kjøpe såkalte Adventure Packs.

Legendary members
Legendary-medlemskapet fungere i bunn og grunn på samme måte som den tidligere abonnementsordningen, og vil koste $14,95 i måneden. Legendary-medlemmer får tilgang til alle nedlastingspakker, og vil også nyte godt av en håndfull fordeler som er forbeholdt dem.

SOE er for øvrig nøye med å påpeke at mikrotransaksjonene, og systemet med brukergrupper, ikke vil skape ubalanse i spillet, da supersterke gjenstander som Supermans Raid Suit ikke vil være kjøpbare.

DC Universe Online
DC Universe OnlineDC Universe Online

Relaterte tekster

DC Universe OnlineScore

DC Universe Online

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Et actionorientert MMO til både Playstation 3 og PC. Kim Visnes har tatt på seg kappen og testet det ambisiøse rollespillet med tegneseriehelter i sentrum...

1
DC Universe Online annonsert til Xbox One

DC Universe Online annonsert til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

DC Universe Online ble opprinnelig sluppet til PC og Playstation 3. Det var ikke merkelig at Xbox ble utelatt, for på den tiden het utvikleren Sony Computer Entertainment...Loading next content