Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

De første Bodycount-bildene

Action fra Black-teamet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi røpe at utviklerne bak Black jobber med et nytt actionspill kalt Bodycount. I dag har spillet blitt offisielt annonsert, sammen med litt ny informasjon. I spillet skal man jobbe for et hemmelig nettverk som slåss mot fiender kun kjent som "targets".

Codemasters lover et fett våpenarsenal, samt samarbeidsmodus i tillegg til en omfattende flerspillerdel. Under kan du se de to første skjermbildene fra spillet.

BodycountBodycount

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content