Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

De nye lagene i OWL kan begynne å rekruttere nå

Pluss toveisspillere kan deles på tvers av OWL og Contenders.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard utvidet nylig Overwatch League med åtte nye lag som skal delta i Season 2: Atlanta, Chengdu, Guangzhou, Hangzhou, Paris, Toronto, Vancouver og Washington D.C. Alle disse lagene kan begynne rekrutteringsprosessen sin nå, ved å enten hente inn spillere som deltar i Overwatch Contenders, eller spillere som dukker opp i 2018 World Cup rosters.

Blizzard har også bekreftet en ny 'two-way player'-regel, som går ut på at spillere kan være med på både et OWL-lag og i Contenders, så lenge Contenders er tilknyttet et lag i ligaen (mer om det her).

De nye lagene kan rekruttere frem til den 8. oktober, da rekruttering åpnes opp for alle. Lag må ha skaffet seg minst åtte spillere innen 1. desember, i forberedelse på 2019-sesongen til Overwatch League.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...



Loading next content